Audit 

We weten dat je jouw klanten extreem belangrijk vindt

Je wilt ze een waanzinnige ervaring geven die ze niet alleen een geweldige transformatie oplevert, maar die ze ook op een fijne manier ondersteunt in hun reis.

Wist je dat het afrondingspercentage voor online cursussen gemiddeld nog geen 5% is? En toch beweert 90% van de mensen met een online cursus dat dat bij hun niet zo is. Hmmmm……

Waarom je je hier toch echt wel druk over moet maken? Levenslange klantrelaties, that’s why.

Create cheerleaders.

Kopen jouw klanten je nieuwste aanbod? Je nieuwe online cursus? En dan bedoel ik niet omdat ze nog steeds de antwoorden niet hebben gevonden bij je, maar omdat ze klaar zijn voor die volgende stap met jou en omdat ze vet enthousiast zijn over wie jij bent en over de resultaten die je ze brengt.

In plaats van telkens je tijd besteden aan het jagen op nieuwe klanten die WEER je cursus niet afmaken, kunnen we beter onze aandacht richten op de tevredenheid van je deelnemers. Zorgen dat ze zo blij, opgelucht en bijna hysterisch zijn over je cursus dat ze hem bingen als een Netflix serie. Dat ze hem afmaken, de actiestappen uitvoeren en kickass amazeballs resultaten behalen.

We analyseren en auditten je bestaande online programma en geven je onderwijskundige adviezen voor het optimaliseren van je programma.

Denk aan aanbevelingen voor het verbeteren van:

 • Onboarding- en offboardingstrategie voor je deelnemers
 • Scherpstellen van leeruitkomsten
 • Frameworks voor leren
 • Optimalisatie van lessen
 • Middelen om effectiviteit van leren te meten
 • Leeractiviteiten, werkboeken, tools en resources
 • Gamification en interactiestrategie

Tell me

Op welke manier ben jij anders dan de rest?

Er zijn zo bizar veel na-apers in de online wereld. Het is soms net of iedereen de woorden van een ander opneemt en die 1-op-1 overneemt. Ik zie het op Instagram, ik hoor het op Clubhouse, en ik zie het in online cursussen.

Wat ik wil weten is dit:

 • Op welke manier ben jij anders dan de rest?
 • Heb je een prachtelijke klantreis ontwikkeld? Komen er template kopieën uit jouw cursus, of impact makers? Leer je jouw deelnemers om na te doen, of leer je ze zelf te doen?
 • Weet je hoe het is als jij je eigen deelnemer bent?
 • Waar ben jij echt een totale eindbaas? En waar kan je nog net wat meer WOWZERS toevoegen?
 • Stellen jouw deelnemers steeds dezelfde vragen? Sorry, not sorry maar RED FLAG!
 • Zitten je deelnemers vast? Zijn ze in de war en overrompeld? Vervelen ze zich?
 • Loggen je kopers niet eens in bij je cursus? Ghosten ze je cursus en zie je ze niet meer terug?

Rode vlaggen overal. Deze mensen gaan helemaal niemand vertellen over jouw online programma. Ja misschien om te vertellen dat ze het niet af hebben gemaakt, maar niet om vrienden aan te raden er ook voor te gaan.

Geen paniek. Dit kunnen we allemaal oplossen met een audit van dit alles (de goede dingen, en de nog-niet dingen). Dit is precies wat je gaat laten zien hoe jij jouw cursus verbetert om meer, langdurend succes te leveren voor JOU en voor JE DEELNEMERS.

Dit is wat een audit voor je kan doen…

 • Zorgen dat je deelnemers je cursus afmaken en het resultaat behalen
  Mijn team en ik gaan in de schoenen van jouw deelnemer staan, zodat we precies ontdekken hoe zij jouw cursus of programma ervaren. We identificeren wat naar een volgend level kan, zodat je deelnemer een route aflegt zonder hobbels en obstakels. Meer duidelijkheid, minder verwarring, en veel meer motivatie om jouw cursus af te maken. We willen dat je content het zware werk voor je doet, dus laten we uitzoeken hoe we die kunnen versterken zodat jij MINDER hoeft te doen.
 • Versterken wat werkt
  We identificeren de sterke punten van je cursus en gebruiken die als hefboom om zo meer groei voor jouw deelnemers te bewerkstelligen. We finetunen wat werkt, zodat het enthousiasme, de connectie en de transformatie omhoog gaan.
 • Upgraden wat nog niet zo lekker werkt
  We stellen vast waar deelnemers vastlopen of het moeilijk hebben. Van daaruit vrolijken we ze op met verbeteringen en tweaks. Je deelnemers voelen zich hierna gedragen, ondersteund en ze zullen MEER resultaten behalen. Kortom, meer aanbevelingen, meer testimonials, meer cheerleaders voor jou.
 • Opvallen en opschalen
  Jij bent meer dan de zoveelste leraar in de online scene. We zorgen voor meer fans van jouw werk en de secret sauce die alleen jij te bieden hebt. Je kan volledig op je online programma vertrouwen, omdat je zeker weet dat je de beloftes op je sales page waarmaakt.

Jouw business, groeiend en bloeiend

Als jouw bedrijf gebouwd is op 1:1 trajecten of groepsprogramma’s, dan is het niet meer dan logisch dat je de basis hiervan zo stevig en amazeballs wilt maken als maar mogelijk is.

Je wilt iets wat duurzaam, stabiel, constant en betrouwbaar is.

Je wilt een programma bouwen waar je trots op bent.

Je wilt een bedrijf ontwikkelen dat je de vrijheid biedt waar je zo naar op zoek bent.

De 100% beste manier om dit te doen, is door een VOLLEDIGE audit van je online programma te laten doen, zodat je jouw programma begrijpt en ziet wat blijvend is en wat naar een volgend level mag gaan. Je wilt dit niet aan het lot overlaten en maar gewoon hopen dat je programma ‘goed genoeg’ is.

Niemand heeft ooit een cursus die ‘goed genoeg’ was aangeraden aan een ander.

Dit is wat je krijgt.

1 - Inschrijving en onboarding

Ik loop je aanmeldproces en onboarding door (de hele klantreis met e-mails, reminders, informatie en inloggen). Ik stel vast waar je superlekker gaat, wat nog verwarrend is, wat er nog mist, en wat er verbeterd kan worden. Zo weet jij dat je deelnemers vanaf het eerste moment weten dat ze een retegoeie investering hebben gedaan. 

2 - Materialen (je lessen en downloads)

Ik duik in al je materialen: je lessen, checklists, templates, werkboeken en video’s. Ik stel vast waar je een rockster in bent, wat veranderd kan worden, wat toegevoegd (of verwijderd) mag worden, waar aanpassingen nodig zijn. Alles wat nodig is om te zorgen dat je deelnemers niet steeds dezelfde vragen hoeven te stellen. Zo gaat je deelnemer van vastgelopen, verward en worstelend naar sterke, zelfverzekerde doeners met een rugzak vol succeservaringen.  

3 - Vragen, feedback, data en vastlopers

Ik neem de vragen door die je ontvangen hebt, analyseer je feedback en de plekken waarop je deelnemer vastloopt of afhaakt. Ik filter de patronen voor je, de gaten in je plan en de kansen voor opheldering. Hierna voelt jouw deelnemer zich GEHOORD en GEZIEN. Je deelnemer weet dat het jou iets uitmaakt, dat ze niet gewoon een beetje cashflow is maar juist een gewaardeerd onderdeel van jouw tribe.

4 - Een volledig rapport

Je ontvangt een volledig rapport in PDF, opgedeeld in categorieën, prioriteiten en actiestappen die jij kan zetten. Je krijgt geen vage antwoorden en flauwekul. Ik geef je een to-do lijst met actiestappen, plus de uitleg WAAROM dit zo belangrijk is voor het succes van je deelnemer.

5 - Course consult

We beginnen dit traject met een course consult van 60 minuten. Hier begin ik de diepe duik in jouw online programma, samen met jou. 

6 - De diepe duik

Na je course consult doe ik de diepe duik in jouw programma en voer ik alles hierboven uit. Je hoeft hier zelf niet bij te zijn, maar het is wel handig als je beschikbaar bent voor eventuele vragen of extra informatie in dit tijdsblok. 

7 - Rapportage

We hebben een afsluitende call waarin ik samen met jou de rapportage doorneem. Je krijgt dus live de belangrijkste verbeterpunten van me, ik neem de prioriteiten met je door en je mag me al je vragen stellen. 

8 - Ondersteuning

I GOT YOU! Je hebt na de audit nog twee weken de tijd om me verdere vragen te stellen die opkomen als jij aan de slag gaat met je upgrade.

Hoe gaat de audit in zijn werk?

Deze audit is je kans om een volledige APK op je online cursus uit te laten voeren, met een analyse van sterke punten, zwakkere punten en full on mijnenvelden. Maak je geen zorgen, ik laat je niet hangen met vraagtekens over wat te doen – je vervolgstappen krijg je glashelder op papier.

Audit review & ondersteuning

 • Het auditproces duurt ongeveer 2 weken in totaal. Ons team audit je online programma en plant een online review sessie met jou (en je team) om onze aanbevelingen te delen en je vragen te beantwoorden.
 • We zijn na de audit review een extra maand beschikbaar voor e-mailsupport.
 • Als je besluit om met ons samen te werken voor het uitwerken van de upgrade van je programma, verrekenen we de prijs van de audit in de Done For You of Done With You dienst die je kiest.

Bouwstenen

 • Review van lessen en content
  • We auditten tot 25 lessen, inclusief je resources en assessments. Heeft je programma meer lessen? Neem dan contact op voor een prijs op maat.
 • Optioneel: prijs- en aanbodstrategie
  • Krijg toegang tot onze prijs- en marketingstrategen om jouw programma de beste plek in het ecosysteem van je business te geven

Stap 1: Je geeft ons volledige toegang tot jouw online cursus als deelnemer, en tot alle data die ik van je nodig heb.

Stap 2: We starten je audit met een live call, zodat ik je kan leren kennen en beter zicht krijg op jouw doelen, je missie en visie, je uitdagingen, je zorgen, en meer. Dit is het moment om me te vertellen hoe het nou echt met je gaat, wat niet lekker voor je werkt, wat je zou willen en hoe je je voelt bij de huidige situatie.

Stap 3: Na je live course consult voeren we de audit van je cursus uit. Hiervoor gebruiken we technieken en methodes uit curriculumontwerp, instructional design, human centered course design en leerprincipes voor volwassenen. 

Stap 4: We ronden de audit af met een tweede live call waarin ik je meeneem in de resultaten en de rapportage. Zo begrijp je wat er staat, waarom het er staat en wat je vervolgstappen zijn. Je mag hier natuurlijk al je vragen stellen.

Stap 5: Je ontvangt het volledige rapport in PDF met daarin al mijn bevindingen en jouw actiestappen in een helder overzicht.

Na de audit heb je nog twee weken toegang tot mij via Whatsapp, zodat je opkomende vragen direct kunt stellen.

need more info?

Frequently Asked Questions

FAQ

Moet ik de hele tijd beschikbaar zijn?

Nee joh. Wij voeren de audit voor je uit. Het enige wat jij hoeft te doen, is enigszins beschikbaar zijn in die periode. Het kan zijn dat we tijdens het proces een vraag aan je stel via Whatsapp en daar heb ik dan wel snel een antwoord op nodig. Wil je dat iemand uit je team tijdens deze periode met me samenwerkt? Zorg dan wel dat die persoon toegang tot en kennis van jouw programma heeft. 

FAQ

Wat nou als ik een enorm signature program heb staan, met superveel data en lessen?

Ieder programma is van een ander formaat. Als je echt twijfels hebt over het formaat van je programma, dan kunnen we altijd even bellen voor je jouw audit boekt. Je programma krijgt gegarandeerd een volledige en grondige inspectie, met daarbij een gedetailleerd rapport en actieplan.

FAQ

Wat als ik hulp nodig heb na de audit? 

Tijdens de afsluitende call kan je me zoveel vragen stellen als je wilt. Daarnaast ontvang je het volledige rapport in PDF en krijg je nog twee weken extra Whatsapp toegang tot mij voor de vragen die opduiken. Ik laat je niet in de steek. 

FAQ

Kan ik verder met je samenwerken om mijn cursus in volle glorie te krijgen?

Absoluut. Veel mensen kiezen ervoor om na de audit samen aan de slag te gaan om de upgrade echt door te voeren. Dit maakt het zoveel makkelijker voor je om die actiestappen uit te gaan voeren. Je werkt immers samen met iemand die jou en jouw programma of cursus al op een diep niveau kent. Dit is een van mijn superheldenkrachten en mijn grote liefde. 

FAQ

Wanneer hebben we onze audit?

Als je jouw spot voor een audit hebt vastgelegd en betaald, ontvang je een link om je kickoff in te plannen.

Je kan je audit inplannen op doordeweekse dagen of in het weekend. Check hiervoor de beschikbaarheid in de planner. Omdat ik wel wat voorbereidend werk te doen heb (en jij ook), plannen we je kickoff strategisch in.

Vervolgstappen.

Als je besloten hebt dat de audit perfect voor je is, klik dan op de knop onderaan deze pagina en kies de betaaloptie die bij je past. Als ik die ontvangen heb, ontvang je het voorbereidingsdocument van me per mail. Jij vult het in, en dan plannen we je kickoff in.

Voor je kickoff ontvang je het huiswerk voor onze dag samen. Daarnaast open ik alvast een Whatsappgesprek, zodat je voor onze call al vragen, gedachten, ideeën, plannen, zorgen en feestelijkheden met me kan delen.

Dit Whatsappgesprek blijft gewoon open tot twee weken na onze afsluitende call waarmee we de audit afsluiten. In die tweede live call ontvang je de samenvatting van je rapportage, de resultaten en actiestappen.

Binnen 48 uur na onze afsluiting ontvang je het volledige rapport en actieplan, zodat je snel door kan gaan met de upgrade die jouw cursus verdient!

Investering.

vanaf €3000,- (exclusief btw)

Praktische zaken:

 • Je mag maximaal 2 teamleden meenemen naar je audit
 • Je mag zoveel teamleden als je wilt toevoegen aan ons whatsapp gesprek, zodat zij ook kunnen profiteren van de ondersteuning
 • Plekken worden vergeven op first-come, first-serve basis
 • Je moet je plek minimaal 14 dagen van tevoren vastleggen door betaling van de factuur