Black Friday
Bundle Deal    

Roxanne (@sannejuno.academy), Elisha (@elishalaisina) en ik hebben onze krachten gebundeld voor een waanzinnige Black Friday Deal!

Wil je nu écht jouw online programma van de grond krijgen? En er zeker van zijn dat deze straks staat als een huis? Claim dan deze bundel deal en je hebt alles in huis om je cursus te plannen, te maken én succesvol te verkopen!

Deze deal is alleen dit weekend beschikbaar.

de black friday bundle    

Notion Academy

Van Sanne Juno t.w.v. €57,-

Je wilt graag je online cursus gaan ontwikkelen maar hoe hou je hierin het overzicht? De Notion Academy gaat je hier bij helpen. En daarbij kun je ook gelijk de rest van je business en leven mee nemen. Met de 6 uitgebreide modules en handige templates kun jij gelijk aan de slag! Je hebt onbeperkt toegang tot de academy.

Online Business Boost cursus

Van Elisha Laisina t.w.v. €67,-

Heb je een super goed aanbod, maar vind je het lastig om hiervoor de juiste klanten aan te trekken en om het te verkopen? In deze 5-daagse cursus leer je hoe je een ijzersterke strategie opzet, waarmee je automatisch jouw aanbod verkoopt via een salesfunnel. Je hebt 365 dagen toegang tot deze cursus.

Course Crush Phenomenal Starter

Van Get Lots t.w.v. €147,-

In deze cursus leg jij de basis voor jouw online cursus. Je bepaalt wie je deelnemer is, wat ze al weet, maar ook wat de uitkomst van jouw cursus is. Je houdt hierin rekening met de obstakels die je deelnemer tegen kan komen en speelt daarop in. Zo ontwerp je een pad voor je deelnemer dat effectief EN fijn is. Je hebt 70 dagen toegang tot deze cursus.

De totale waarde van deze bundel deal is €271.
Claim ‘m nu voor slechts €175!

Je hebt nog…