09-11-2021

De Get Lots Gift Guide 2021

Zeg eens eerlijk: luister jij al naar kerstmuziek? En nog belangrijker… Ben je al bezig met je verlanglijstje en inkopen voor kerst?

Of JIJ daar nou al mee bezig bent of niet, vet veel mensen zijn hier dus al vanaf de zomer mee bezig!

Onderzoek heeft laten zien dat 27% van de consumenten tussen de zomer en oktober al bezig is met de aanschaf van cadeaus voor de feestdagen. Het kan aan mij liggen, maar het voelt alsof daar echt een verschuiving gaande is en of het steeds vroeger begint.

Anyway, dat betekent dus voor jou dat het nooit te vroeg is om je eigen producten, diensten en affiliate links te presenteren aan je publiek.

Weet ook dat winkelende mensen natuurlijk op zoekmachines kijken, maar ook Facebook, Instagram en Pinterest zijn plekken waar mensen op zoek gaan naar cadeau-ideeën. Het is dus extra belangrijk om je blog en je socials in te zetten in deze periode. 

Maar dan de andere kant.. Jij en jouw verlanglijstje!  

Je moet natuurlijk pepernoten bakken, cadeaus inpakken, een kerstboom halen, nieuwe lampjes kopen (want die zijn altijd stuk), oh ja en je bedrijf runnen…

Ik snap dus ook dat je niet heel veel tijd hebt om na te denken over wat jij, als creatieve maker van online cursussen, zou willen vragen. Dat is precies de reden dat ik een kickass gift guide voor je gemaakt heb. 

Als je me al wat langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op een aantal dingen: lijstjes, overzicht en cadeaus 😉 In de gift guide vind je inspiratie voor cadeaus die jou op persoonlijk vlak, maar ook als course creator verder kunnen helpen:

🎁 Cadeautips om je online cursus te maken

🎁 Cadeautips voor thuiswerken

🎁 Cadeautips gewoon voor de leuk

🎁 Cadeautips van waanzinnige vrouwelijke ondernemers 

Als je deze gift guide gaat downloaden, zal je zien dat mijn eigen aanbod er niet in staat. Dit is omdat de guide een ode is aan anderen en aan de dingen waar ik in 2021 plezier van heb gehad. 

Ik zou het wel behoorlijk tof vinden als je iets besluit aan te schaffen van een van de ondernemers in deze gids, dat je die persoon even tagt in een story op Instagram bijvoorbeeld. Mij erbij taggen met een foto van de gift guide mag natuurlijk ook!

Je vindt me onder @get_lots 

Veel plezier! 

Zin om op cadeautjesjacht te gaan?     

.
Link-in-bio-lunadea

Lotte Brouwer

Hier in 2 of 3 zinnen wat lezers van jouw blog kunnen verwachten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Ontdek de Get Lots Pop-Up School!

Hier kunnen we nog een CTA plaatsen naar jouw Pop-Up School. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Zullen we even bellen om te kijken wat jouw grootste obstakel is?

We beloven dat we niet in je pijnpunten gaan zitten poeren. We kijken alleen of we een match zijn en waar we jou je tijd terug kunen geven!