Plan to Phenomenal     Program : data 2022

Transformeer je kennis tot een kickass online programma in 6 weken – dit zijn de startdata voor 2022!

 

 • 4 februari 2022
 • 27 mei 2022
 • 9 september 2022

gaat dit over jou?    

→    Je hebt een enorme visie, een betekenisvolle boodschap, next level skills en een enorme bult kennis. Wat je nog niet hebt?

→    Een schaalbaar online programma dat je gaat helpen om meer levens te veranderen terwijl je tegelijk meer rust inbouwt in je eigen bestaan.

→    Een programma dat jouw zone of genius overbrengt op een manier die heel natuurlijk bij jou past.

→    Een mastermind waarover je niet kunt ophouden omdat je er smoorverliefd op bent, omdat het je levenswerk is.

→    Een programma dat zo goed doordacht is dat je 100% zeker weet dat het jouw klanten de resultaten brengt die jij ze zo gunt.

laat me even in je hoofd kijken om te zien waarom je online programma nog niet gelanceerd is…    

je hebt te veel kennis en ideeën    

Je hebt te veel kennis en te veel ideeën. Telkens als je denkt dat het compleet is – plop, een nieuw idee als je onder de douche staat. Een nieuw plan als je aan het wandelen bent. Maar waar laat je het allemaal? 

imposter syndrome    

De grootste mindfuck: wie ben jij eigenlijk om een online programma te gaan ontwikkelen? Wie denk je dat je bent, met je online programma? Er zijn toch veel meer mensen die dit veel beter zouden kunnen doen? Met meer diploma’s ook enzo.. 

te weinig begeleiding    

Je hebt nog niet de juiste persoon gevonden die je de structuur kan bieden waar je behoefte aan hebt. Er is nog niemand die je accountable houdt, want zeg eens eerlijk: wie weet eigenlijk dat je een online programma wilt ontwikkelen?

Als je nog steeds aan het lezen bent, herken je waarschijnlijk minstens een van deze drie punten. Ik durf bijna wel te wedden dat je ze alle drie herkent.

Laat me nog een beeld van je gedachten schetsen…

→    Je hebt al andere online programma’s en webinars gevolgd en vreselijk veel e-books gedownload (ik denk dat ik zelfs wel kan raden welke..)

→    Je gelooft dat je een 1-op-1 coach nodig hebt om ervoor te zorgen dat je online programma nu echt van de grond komt (want die cursussen, webinars en e-books hebben niet geholpen)

→    Je bent bang dat je in een groepsprogramma ondergesneeuwd raakt (ik heb het zien gebeuren, niet tof)

de meeste online programma’s zijn best wel kut    

We hebben ons allemaal wel eens gebrand aan een programma dat, toen we betaald hadden, behoorlijk minder awesome bleek te zijn dan we hadden gedacht..

De trainer gooide zo alle kennis over je heen en jij wist niet wat je ermee moest doen. Het niveau bleek niet te kloppen met waar jij stond (het was te hoog of juist te laag). Je had meer begeleiding verwacht en kreeg eigenlijk niks 🤯

Zonde, want online leren biedt zoveel mogelijkheden en kansen. Maar helaas peanutbutter, de echte leerervaringen blijven zeldzaam 🥺

Dit is letterlijk de reden dat ik Get Lots begonnen ben.

Ik ontwerp al meer dan tien jaar leerervaringen en het is mijn missie ervoor te zorgen dat er geen slechte online programma’s meer bestaan. 

Jij wilt een programma ontwerpen dat past bij jou, bij je aanbod en bij je publiek. Er is geen one size fits all oplossing voor jouw online programma. Ik kan je wel een vaststaand feit meegeven: als jij niet nadenkt over de reis die je deelnemer aflegt in jouw programma, gaat ze de resultaten niet halen 😭

Terwijl die resultaten precies zijn wat je wilt voor je deelnemer! 

kortom, jij wilt…    

Een programma waarin geen onnodige ruimte ingenomen wordt door je onder de douche ideeën, maar waarin alles een doel heeft en bijdraagt aan het eindresultaat.

Een programma dat past bij jou, bij de vorm van je aanbod en bij je publiek. Daar gaat het immers om – je publiek, dus je wilt de juiste dingen doen om je publiek op een fijne manier van A naar B te brengen.

Een programma waarvoor je geen gluiperige salestrucjes uit hoeft te halen, omdat je er zoveel vertrouwen in hebt dat je het op een eerlijke manier kunt verkopen.

Dit is wat ik voor je wil. En dit is waar ik je mee kan helpen.

Dus als je eigenlijk gisteren al klaar was om jouw shitload aan kennis te transformeren in een kickass online programma dat levens verandert – dan ben je op de juiste plek.

wat anderen zeggen    

Mijn grootste uitdaging voor ik mee ging doen aan het Plan to Phenomenal Program was beginnen aan het concreet maken van het idee wat ik in mijn hoofd had. Het idee voor mijn cursus voor mijn bedrijf Eager Minds Horsemanship had ik al langer dan een jaar, maar het uitwerken, op papier zetten en daadwerkelijk realiseren, daar was ik nog niet eens aan begonnen.

Het programma van Lotte heeft me geholpen om hier echt stappen in te zetten, ik heb een outline voor mn programma staan. Ik weet precies welke route mijn klant zou moeten doorlopen, waar zijn/haar obstakels liggen en welk probleem ik oplos: want daar gaat het uiteindelijk om, het probleem oplossen.

Ik heb geen seconde getwijfeld om ja te zeggen. Toen ik lotte tegen kwam op IG en ze hierover deelde, wist ik dat zij degene was die mij hierbij kon helpen. Ze zei: ‘Ik ben jouw stok achter de deur’, hoe fijn is dat?

Iedereen die wil weten hoe je het beste iets aan anderen kunt leren, is bij Lotte aan het juiste adres. Zij leert je niet alleen iets maar geeft je een ervaring om nooit te vergeten. Het was voor mij absoluut een waardevolle investering.

Ik ben heel blij met mijn eigengemaakte cursus, ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik een mooi product kan neerzetten, volledig geautmatiseerd of juist wel met groeps of 1-op-1 coaching waarbij het echt een ervaring wordt ipv droge stof overbrengen. Lotte bedankt!

Dorien van Kranenburg

Eager Minds Horsemanship

P2PP heeft me geholpen om mijn vage idee ‘ik ga een online programma maken’ ook echt om te zetten in een online programma.
In P2PP staat het ontwerpen van een goede learning journey centraal en dat sprak mij ontzettend aan omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen.
P2PP heeft mij een duidelijk basisontwerp voor mijn online programma gegeven. En die basis maakt het nu zo veel makkelijker om keuzes te maken over de inhoud dat ik er gewoon blij van word.
Zonder P2PP had ik zeker niet zo goed nagedacht over welke inhoud nodig is om mijn programma voor mijn deelnemer super waardevol te laten zijn. Ik heb er dankzij Lotte alle vertrouwen in dat ik wat moois neer ga zetten.
P2PP is wat mij betreft onmisbaar voor iedereen die een online programma wil maken met echte impact voor de deelnemers.
Dankjewel Lotte, tot een volgende keer!

 

Suzanne

Legal Mommy

wil je dat ik samen met jou alle stappen     van het proces doorloop?

Ik ben er klaar voor om al mijn geheimen en kennis met je te delen, zodat jij jouw mensen heel bewust richting die geweldige resultaten kunt sturen.

Je krijgt:

→    Een gestroomlijnd pad zonder flauwekulletjes waardoor jij je programma ontwerpt zonder overwhelm en verwarring.

→    De antwoorden op al je vragen over het ontwikkelen van je online programma in online sessies, mail of whatsapp. Zo kan je altijd vol zelfvertrouwen weer verder. 

→    Een superfijne strategie die je direct kan gaan gebruiken om je online programma te verkopen, zelfs zonder enorme e-maillijst of 20.000 volgers op social media.

→    Meerdere wekelijkse contactmomenten: je volgt niet alleen masterclasses, maar we gaan ook echt samen aan het werk. 

  twijfel je nog?    

  Dit is hoe ik weet dat Plan to Phenomenal Program de perfecte match voor jou is!

  Ik ontwerp nu al jaren online programma’s en lesprogramma’s en ik heb alle redenen al gehoord waarom ondernemers hun online programma niet af ‘konden’ maken. Ik heb P2PP gebouwd om al die belemmerende overtuigen weg te nemen. 

     Reden 1: “Ik deed alles alleen en niemand hield me accountable”

  Oplossing: Als je met mij samenwerkt, zit ik je zes weken lang achter je broek aan. We werken 2-3 keer per week samen om te zorgen dat jij je mijlpalen haalt en je shit voor elkaar hebt.

     Reden 2: “Ik was helemaal verstrikt geraakt in mijn content. Elke keer dat ik nu ga zitten, voel ik me totaal overrompeld”

  Oplossing: Snap ik helemaal. Als je zoveel kennis in je hoofd hebt om te delen, is er niks engers dan een leeg Word-document. Daarom krijg je templates en structuur van me waardoor je vet snel vooruitgang boekt op dit stuk.

     Reden 3: “Ik heb niet het gevoel dat ik weet wat ik aan het doen ben. Elke keer dat ik probeer te beginnen, komen er twijfels om de hoek.

  Oplossing: Dat is precies waar de Q&A’s voor zijn! Elke woensdag ben ik er voor je zodat je bij me in kunt checken, vragen kunt stellen, je twijfels kunt delen- waar jij maar behoefte aan hebt.

  Let op: ik ga je niet vertellen dat je een totaal passief inkomen gaat verdienen hiermee. Ik geloof dat dat niet werkt en dat dat ook niet voor iedereen het beste is. De uitkomst van dit programma kan dus een helemaal DIY traject zijn, maar er mogen ook live elementen in als dat bij jou en je klanten past.

  nieuwsgierig naar de inhoud?    

  Pre-program huiswerk : Het grote plaatje
  Alles begint met je deelnemer: voor wie doe je dit eigenlijk allemaal? In deze module, die voorafgaat aan het echte programma, zorgen we dat je echt in de startblokken staat. Je bepaalt hier wie je ideale klant is, op welk niveau ze zich bevindt en wat absoluut niet onderhandelbaar is in jouw programma. 

  week 1    

  De routekaart van jouw online programma

  Om je deelnemer bij de resultaten te brengen, is het belangrijk dat je precies weet wat het begin- en eindpunt zijn. Na deze module heb je precies gepinpoint waar je deelnemer nu staat, zodat jij dat programma perfect op haar aan laat sluiten. Je hebt ook het eindresultaat vastgesteld, zodat je precies weet wat er wel in je programma mag en wat je kunt laten liggen. Tot slot weet je precies welke beren jouw deelnemer op de weg tegen gaat komen die het resultaat in de weg gaan zitten.

  week 2    

  De details

  Tijd om als een minimalist los te gaan en structuur aan te brengen: cut the crap! Aan het eind van deze module heb jij een brainstormsessie gehouden waarin je de essentiële onderdelen en actiestappen van je programma in kaart hebt gebracht. Je bepaalt de meest effectieve volgorde van de modules, zodat er een logische opbouw ontstaat. Tot slot kies je het framework dat het beste past bij jouw online programma.

  week 3    
  Maak een ervaring van je programma
  Een vet awesome online programma is meer dan alleen lessen en activiteiten. In deze module ga je wetenschappelijk bewezen strategieën toevoegen om de verbondenheid te stimuleren. Jouw programma transformeert in deze week van rups tot vlinder: van pure kennisoverdracht tot magische leerervaring. Je bepaalt hier ook de beste manier om een gevoel van community toe te voegen aan je programma.

  week 4    

  Social Selling

  In deze module gaan we het hebben over wat je mag vragen voor jouw online cursus, wat er verder bij je aanbod zit en hoe je met jouw publiek gaat praten over je cursus zodat zij ook van je willen kopen. Ik deel mijn favoriete methode om online programma’s te verkopen met je. Dit is geen pusherige sales methode waar je een beetje misselijk van wordt: we gaan dit doen op een fijne manier die bij jou en je publiek past.

  Silvana van Leka Business School geeft een masterclass waarin je leert om de perfecte twist aan je eigen verhaal te geven, zodat jouw volgers en connecties zich aangesproken voelen, meer van je willen weten en uiteindelijk jouw programma gaan kopen!

  week 5    

  Je content bepalen

  Je weet nu wat je deelnemer moet doen. In deze module breng je structuur aan in wat je deelnemer moet weten. Je leert wat de 6 essentiële onderdelen van een goede les zijn en je verdeelt jouw content in behapbare blokken. Hier kies je vervolgens de beste methode bij om jouw content af te leveren (video, audio, tekst, multimedia).

  week 6    

  De tech, maar dan zonder stress

  Je gaat al je content uploaden naar het leerplatform waar jij voor kiest, zelfs als je niet supertechnisch bent.

  In deze week komt Roxanne van Sanne Juno je een workshop geven waarin ze je laat zien hoe jij de content die je hebt gemaakt neerzet in Learndash.

  Aan het eind van deze week heb jij jouw content in je online leerplatform geplaatst: video, tekst, audio, multimedia, maar ze neemt je ook mee in de opties voor toetsen en quizzen.

  De afterparty
  Tijd voor de laatste loodjes: je gaat het ontwerp van je programma bekijken en valideren. Zo zorg je ervoor dat alles voor jouw deelnemer op de juiste plek staat en dat er een logische flow in je programma zit! Je krijgt een checklist van me om alles te controleren en de puntjes op de i te zetten.

  zo gaan we dit samen bereiken    

     Elke vrijdagochtend ontmoeten we elkaar via Zoom. Je krijgt een masterclass en we nemen de mijlpaal van die week samen door. Zo weet jij precies waar je die week aan gaat werken en wat je aan het eind af hebt.

     Als het je niet lukt om er live bij te zijn, geen paniek. Alle materialen die je nodig hebt worden in een online leeromgeving voor je opgeslagen.

     Je hebt daarna de tijd om zelf te werken aan de mijlpaal die we op vrijdag hebben doorgenomen.

     Op dinsdagavond hebben we een co-working uur (of anderhalf). In een gezamenlijke Zoom-sessie gaan we aan de slag. Dit is geen vragenuurtje, maar echt een moment om ‘te maken’ en directe feedback te krijgen van mij en de andere deelnemers. 

     Op woensdag komen we weer samen, zodat ik persoonlijk je vragen kan beantwoorden en je kan begeleiden in je werk voor die mijlpaal.

     Op donderdag rond je dan je mijlpaal af, zodat we op vrijdag verder kunnen met de volgende stap!

  Plan to Phenomenal Program in een oogopslag    

  Mijn proces dat ik gebruik om succesvolle leerervaringen te ontwerpen

  Mijn eyeballs gericht op jouw programma, met 3x in de week live contact 

  Korte videolessen in de academy, zodat jij in actie blijft

  BONUS: toegang tot de besloten Plan to Phenomenal Program Podcast, zodat je ook on the go kunt blijven leren 

  Tools en bronnen om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw online programma

  BONUS: Trello bord voor het structureren van je programma + Trello bord voor je lanceerplanning

  Besloten Facebook community waar je kunt sparren met andere deelnemers

  Database met reflectie- en feedbackvragen om de voortgang van je deelnemers te meten

  Bibliotheek met alle resources die je nodig hebt

  BONUS: Canva template voor je eerste werkboek, zodat je daar geen uren mee hoeft te worstelen

  veelgestelde vragen    

  Zijn de video’s ondertiteld?
  Ja! Toegankelijkheid en inclusiviteit zijn superbelangrijk voor mij dus alle videocontent wordt ondertiteld en in tekst beschikbaar gesteld.
  Kan ik in termijnen betalen?
  Natuurlijk! Je kunt je investering in een keer doen of in twee termijnen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden, want ik wil het niet afstraffen als je krap zit maar wel mee wilt doen.
  Werkt dit programma ook voor mijn doelgroep?

  Kort antwoord: ja! Langer antwoord – Het gave aan dit programma is dat het op elke doelgroep toegepast kan worden. En daarbij: je kunt het hierna keer op keer gebruiken voor het ontwikkelen van elk ander aanbod dat je wilt gaan maken!

  Hoe lang heb ik toegang tot de academie en alle content?
  Dit programma is erop gericht dat jij je online programma in 6 weken afmaakt en lanceert. Ik snap dat ‘het leven’ er soms even tussendoor komt, dus je hebt 10 weken toegang tot de academie.
  Wat nou als ik een masterclass of Q&A niet bij kan wonen?
  Alles wat ik deel in dit programma is beschikbaar voor je in de academie. Alle masterclasses en Q&A’s worden opgenomen en staan binnen 24 uur ook in de academie. Je hoeft dus niks te missen!
  Is er een community waar ik mijn vragen kan stellen?
  Natuurlijk! In onze besloten Facebookgroep plaats ik updates, tips en meer. Je kunt daar ook je eigen werk plaatsen voor feedback, je mag je vragen stellen en alles delen wat in je opkomt als je bezig bent met het bouwen van je programma!
  Moet ik per se Learndash gebruiken?
  Zeker niet, het framework dat ik je aanleer kan op elk leerplatform toegepast worden. De mogelijkheden qua video, tekst, audio en quizzen op Learndash zijn vergelijkbaar met andere leerplatformen. Roxanne kan je daar ook zeker verder bij helpen.
  Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik echt heel ontevreden ben?
  We hebben ons allemaal wel eens gebrand aan een online programma dat helemaal niet zo behulpzaam was als je vooraf dacht. Ik wil er echt voor staan dat ik een programma ontwikkel dat zo goed mogelijk in elkaar zit, zodat jij je eigen online programma ijzersterk neer kunt zetten.

  Als je binnen 14 dagen besluit dat dit programma echt niet is wat je ervan verwacht had, dan mag je een e-mail sturen naar lotte@getlots.nl. Als je me daarin laat zien dat jij je werk gedaan hebt (dus dat je actief meegedaan hebt), dan krijg je je geld terug.

  ben je er klaar voor om jouw kennis te tranformeren in een kickass online programma?