Get Lot’s Pop-Up School

Het membership voor kennisondernemers die ijzersterke online programma’s willen maken

Je wilt nu al best wel lang een online programma toevoegen aan je aanbod (misschien wel veel langer dan je toe wilt geven).

Je hebt een hoofd vol kennis en een rugzak vol ervaring, je weet dat jouw methodes en processen werken.

Misschien ben je zelfs al begonnen. Je hebt wat documenten in een speciaal mapje opgeslagen, je hebt misschien al een paar video’s opgenomen (of helemaal nog niet, dat is ook prima).

Maar het voelt alsof je vastzit…

Je voelt je overrompeld als je nadenkt over je eigen programma en alle onderdelen die daarbij komen kijken

Je Instagram ads staan waarschijnlijk vol advertenties van mensen die je beloven dat je miljoenen kunt verdienen met je online programma (hoera voor cookies), maar je bent sceptisch.

“Online programma uitwerken” schuift steeds verder naar beneden op je to do lijst. Elke keer dat je het ziet staan, wil je het verplaatsen naar je “ooit-lijst”.

Je weet dat je iets prachtigs en waardevols wilt maken.. Niet zoals alle anderen het doen, niet een halfbakken digitaal product. Je wilt dat de mensen die jouw programma volgen ECHTE resultaten behalen en je wilt die trots voelen bij wat je online hebt gezet.

Ik snap het, echt waar.

Het is tijd om dat programma naar boven te schuiven op die to do lijst, het af te maken en er geld mee te gaan verdienen.

Dit heeft lang genoeg geduurd.

Ik was er klaar mee…

… helemaal klaar met steeds mensen spreken zoals jij, die worstelen met het beeld van online programma’s dat marketinggoeroes ze hebben geschetst. Mensen die niet weten waar ze naartoe moeten voor realistische, toepasbare informatie.

Als ik even heel eerlijk ben: ik was er klaar mee om te zien hoe je voorgelogen wordt.

Ik ben er om je te vertellen dat je online programma niet groot en niet eng hoeft te zijn. Het hoeft niet groot, het is niet eng maar het is ook niet perse makkelijk als je gaat voor hoge kwaliteit.

Ik ben hier ook om je een eerlijk beeld te geven. Totaal niet sexy, zeker niet op een sales page, maar nou en.

Ik wil samen met jou online programma’s maken van hoge kwaliteit. Je bent hier niet om in razend tempo ‘passieve producten’ te maken met geld als je grote drijfveer.

Je bent hier omdat je meer wilt voor jouw publiek.

Good, you’ve come to the right place.

introducing

De Get Lot Pop-up School

Ik wil een weddenschap met je doen… Ik durf te wedden dat je:

 • superveel kennis en ervaring hebt, en overtuigd bent van je methodes en processen
 • al langer nadenkt over een eigen online programma
 • merkt dat je vastloopt en overrompeld raakt als je nadenkt over alle moving parts
 • sceptisch bent over al die ‘get rich quickly’ beloften die je in ads ziet

De combinatie van overrompeld en sceptisch zijn, zorgt ervoor dat je je online programma nog steeds uitstelt. Het zakt lager en lager op je to-do lijst

Dat is jammer, want ik weet ook wat je wilt! Je wilt…

 • Geen basic, vanille online cursus, je wilt een unieke, onderscheidende leerervaring
 • Het gewoon goed doen, zodat je na lancering niet nog bergen werk moet verzetten
 • Snelheid, want hooooly shit wat ben je het zat dat het nog steeds niet af is
 • Samenwerken met experts die de hiaten in jouw kennis invullen, want je weet immers niet wat je niet weet
 • Iemand die je helpt om alle kennis die jij in je hoofd hebt daar op een gestructureerde manier uit te krijgen
 • Iemand die je helpt om dit alles te verpakken in een online programma met Netflix vibes

Er bestaan lerarenopleidingen en studies onderwijskunde, en dat is niet voor niks
Moet jij nu een lerarenopleiding gaan volgen? Of onderwijskunde gaan studeren?
Nee, want dat hebben wij al voor je gedaan!

In de Pop-Up School richten we je aandacht op glasheldere leeruitkomsten, toepasbare lessen en actiestappen en de juiste ondersteuning onderweg.. want dat is wat jouw klant resultaten brengt en wat ze in cheerleaders voor jou verandert.

Hoi! Ik ben Lotte 👋🏼

Ik bouw al meer dan twaalf jaar leerlijnen, onderwijsprogramma’s en lessen. Het is mijn lievelings, maar ik weet dat niet iedereen les kan geven, of een goede leraar is. Het is logisch dat niet iedereen weet hoe leren werkt, en tegen welke struggles volwassenen aanlopen als ze iets nieuws leren.

Ik heb met elke denkbare doelgroep gewerkt om content uit hun hoofd te halen en die te structureren in een transformerend online programma.

En dat is waarom de Pop-Up School geboren is

Waar je ook staat in het ontwikkelproces van je online programma: we hebben een pad voor je uitgestippeld zodat je direct verder kan op de manier die bij jou past.

Pop-up School

De cyclus voor de
perfecte online training

Fase 1
Fase 2
Fase 3
Fase 4
Fase 5

Fase 1: Connect & Create

Je zoekt de verbinding met je publiek en je ideale deelnemer. Je neemt een deep dive in het brein van je deelnemer en kiest het perfecte onderwerp voor je online programma.

Fase 2: Design Dreams

Je ontwerpt de leerervaring die jij voor de ideale deelnemer voor ogen hebt: je structureert je modules en lessen, en we gaan next level met feedback-, engagement- en gamificationstrategie.

Fase 3: Build it Better

Je ontwikkelt de materialen voor je programma en richt je platform in. Ben je bang voor de tech? Geen zorgen, we helpen je de juiste keuzes maken die passen bij jou en je bedrijf.

Fase 4: Deliver with Dedication

Je programma staat en de eerste deelnemers gaan beginnen. Jij stapt hier echt in de rol van leraar en gaat leerprincipes voor volwassenen en onderwijsmodellen gebruiken om te zorgen dat je deelnemers actief betrokken zijn en blijven bij je programma. Afleveren is ook verkopen, dus zoek je in deze fase de strategie en techniek die bij jou past.

Fase 5: Reflect & Refine

Je hebt een of meer rondes van je online programma gedraaid, dus het is tijd om te evalueren en bij te sturen. Je maakt een auditplanning voor je eigen programma en je voert de audit uit door weer te verbinden met je deelnemers. Zo start je de cyclus weer opnieuw!

fase 1

Connect & Create

Je zoekt de verbinding met je publiek en je ideale deelnemer. Je neemt een deep dive in het brein van je deelnemer en kiest het perfecte onderwerp voor je online programma.

fase 2

Design Dreams

Je ontwerpt de leerervaring die jij voor de ideale deelnemer voor ogen hebt: je structureert je modules en lessen, en we gaan next level met feedback-, engagement- en gamificationstrategie.

fase 3

Build it Better

Je ontwikkelt de materialen voor je programma en richt je platform in. Ben je bang voor de tech? Geen zorgen, we helpen je de juiste keuzes maken die passen bij jou en je bedrijf. 

fase 4

Deliver with Dedication

Je programma staat en de eerste deelnemers gaan beginnen. Jij stapt hier echt in de rol van leraar en gaat leerprincipes voor volwassenen en onderwijsmodellen gebruiken om te zorgen dat je deelnemers actief betrokken zijn en blijven bij je programma. Afleveren is ook verkopen, dus zoek je in deze fase de strategie en techniek die bij jou past.

fase 5

Reflect & Refine

Je hebt een of meer rondes van je online programma gedraaid, dus het is tijd om te evalueren en bij te sturen. Je maakt een auditplanning voor je eigen programma en je voert de audit uit door weer te verbinden met je deelnemers. Zo start je de cyclus weer opnieuw!Je hebt een of meer rondes van je online programma gedraaid, dus het is tijd om te evalueren en bij te sturen. Je maakt een auditplanning voor je eigen programma en je voert de audit uit door weer te verbinden met je deelnemers. Zo start je de cyclus weer opnieuw!

De Pop-Up School is een veilige omgeving waar jij:

 • Online programma’s, cursussen en andere kennisproducten ontwikkelt waar je je superzelfverzekerd over voelt
 • Van leren een echte ervaring maakt, waardoor je deelnemers betekenisvolle transformaties doormaken
 • Kiest voor hoge kwaliteit in je programma, omdat je weet dat dat zorgt voor lange termijnresultaten voor je business
 • Durft te experimenteren met delen van je online programma die anders dan anders zijn
 • Onderdeel bent van een community van course creators die elkaar ondersteunen en vooruit helpen

Wat je krijgt

 • Een eigen leerpad met mijlpalen en beloningen om je direct een vliegende start te laten maken
 • Een gestructureerde academy om het creëren van jouw droomprogramma makkelijk te maken. Alle onderdelen zijn klein en behapbaar gemaakt, zodat jij direct aan de slag kan.
 • Toegang tot alle nieuwe materialen die toegevoegd worden tijdens je lidmaatschap
 • Om de week Office Hour om je vragen te stellen, extra ondersteuning te zoeken of je vervolgstappen te bespreken
 • Toegang tot een community om samen te werken met en te leren van andere members die net zo ambitieus zijn als jij

Ben jij klaar voor lange termijnsucces met jouw online programma?

Join de Pop-Up School

Deels membership, deels digitale co-workingplek, deels mastermind. Je krijgt alles wat je nodig hebt om jouw online programma te ontwikkelen en af te maken.

Wat zit er allemaal in de
Get Lot’s Pop-Up School?

Je eigen roadmap

De content in dit membership kan je in je eigen tempo volgen, maar je ontvangt ook een aanbeveling voor je eigen pad waarin we rekening hebben gehouden met de manier waarop jij het beste werkt.

Guides, templates & scripts
In het membership vind je, naast de bite sized trainingen, ook korte werkbladen, templates en scripts om je tijd te besparen in je ontwikkelproces

Office hourse

Om de week Office Hour om je vragen te stellen, extra ondersteuning te zoeken of je vervolgstappen te bespreken

unlock reviews

Op verschillende momenten in dit membership krijg je de kans om content in te leveren voor feedback
Super secret society
We hebben een community voor members waar je gesprekken kunt voeren, successen kunt vieren, vragen mag stellen en feedback kunt delen. Je ontvangt een aparte login voor de app en het platform

De Get Lots Pop-Up School is er voor jou als

 • Je een ervaring wilt ontwerpen voor je deelnemers, niet ‘gewoon een online cursus’. Dit membership draait niet om het online zetten van video’s en PDF’s. We focussen ons op het helpen van jouw deelnemer bij het bereiken van hun doelen. We creëren verandering, impact en shifts
 • Je weet dat hier gewoon tijd en werk in gaat zitten. Het bouwen van de content en alles klaarzetten kost tijd, en je bent bereid om die tijd in je agenda te blocken
 • Je er klaar voor bent om te stoppen met uitstellen. Ik snap het wel, je hebt het druk. Geloof me, ik ook. Met 2 kinderen, een agency om te runnen en een partner die ook een drukke ondernemer is, snap ik het echt wel. Maar niks houd me tegen om te bereiken wat ik wil. Waar een wil is, is een weg…

De Pop-Up School past niet bij jou als

 • Je wilt dat ik alles voor je doe. Ik doe dat wel, maar niet in dit membership. Als je daarnaar op zoek bent, plan dan een call met me in, dan kijken we samen wat jouw beste optie is.
 • Je gewoon wat video’s online wilt zetten en daar ‘passief inkomen’ mee wilt verdienen. Er zijn mensen die je vertellen dat je daarmee weg kan komen, maar ik ben niet die persoon. Ik wil dat jij iets maakt dat kwalitatief goed is, dat transformatie brengt, iets waar je deelnemers echt iets van leren. Ik wil dat je deelnemers superblij zijn met jouw programma en dat ze je de beste testimonials ooit geven. Video’s en PDF’s zijn daar misschien wel onderdeel van, maar ik wil voor jouw klanten meer dan dat..

Are you in?

Join de Pop-Up School nu voor 1497,-

Deels membership, deels digitale co-workingplek, deels mastermind. Je krijgt alles wat je nodig hebt om jouw online programma te ontwikkelen en af te maken.