Samenwerken

Jij brengt je visie, wij nemen letterlijk alle andere dingen mee.

Als jij de droom hebt om levens te veranderen, je impact te vergroten en betrokken passief inkomen te genereren voor je bedrijf, dan is het tijd om die droom in het leven van de experts te leggen die dat voor je kunnen realiseren.

“Ik ben al overtuigd, doe mij maar een intakeformulier.”

Als je al weet dat Get Lots de partner is die je zoekt voor jouw online programma (en wauw, we houden van die grote CEO beslissingskracht), klik dan hieronder om direct een intakeformulier in te vullen.

Leuk weetje

Wist je dat 35% van de ondernemers die zelf een online programma ontwikkelen daar 6 maanden of meer over doet?

Je hebt ons niet nodig om je te vertellen dat je tijd schaars is. Als CEO van je bedrijf weet je dat zelf ook wel.

Sterker nog, waarschijnlijk keek je naar dit weetje en had je gelijk al allemaal dingen bedacht die je in 6 maanden veel beter zou kunnen of willen doen – dingen die jouw tijd veel meer waard zijn dan het schrijven van een framework voor je programma of zorgen dat je slide deck helemaal klopt met je branding.

En ja, je hebt misschien wel een geweldig team achter je staan, maar hun ondersteuning is essentieel in het draaiend houden van je bedrijf. Nog meer dingen op hun bordje schuiven is niet wat je wilt.

En dat is precies waarom de reden dat je nu hier bij ons beland bent veel verder gaat dan alleen een tijdsbesparing.

Je bent hier ook omdat…

  • Je dingen goed wilt aanpakken. Je wilt de elementen voor je programma niet bij elkaar sprokkelen en braindumpen, om alles vervolgens binnen zes of twaalf maanden weer over de kop te gooien
  • Je wilt dit snel doen en je weet hoe moeilijk het kan zijn om actie te ondernemen op je bold choices als je in je eentje bent (terwijl je ook nog verschillende rollen vervult)
  • Je bent enorm begaan met de transformatie van je deelnemers en je wilt zeker weten dat ze de resultaten die ze verlangen behalen zonder dat jij hun hand hoeft vast te houdeb
  • Je staat voor kwaliteit en je wilt dezelfde zorg, aandacht en genius die je in de rest van je brand stopt door laten werken in je online programma
  • Je waardeert de input van experts en je wilt dat iemand die je vertrouwt je kan wijzen op je blinde vlekken, die plekken op kan vullen en je kan helpen iets te ontwikkelen dat jij trots en vol zelfvertrouwen kan verkopen en afleveren
  • Je hebt de misstanden in de wereld van online programma’s gezien (denk: dure programma’s met nul resultaat) en je bent vastbesloten het anders te doen

HELL YES, I NEED THIS

Welkom bij
de club!

Als je je hierin herkent, dan ben je precies ons soort mens. Welkom bij de club!

Wij hebben die misstanden natuurlijk ook gezien, en we zijn op een missie om daar een massive verandering in aan te brengen.

Dat is ook de reden dat we zoveel meer willen doen dan je tijd beschermen (dat doen we ook, onze samenwerkingen besparen klanten gemiddeld 100+ uur in ontwikkeltijd).

We willen je helpen een innovatief, next level transformerend trademark programma te ontwikkelen waarover je van de daken wilt schreeuwen. Het liefst van een dak met een fijn dakterras met bar, koude bubbels in je hand terwijl je viert dat het gelukt is, precies zoals je wilde.

1 - Directe toegang tot een divers team van experts

Als full-service agency hebben we een team samengesteld van gespecialiseerde professionals. Als je met Get Lots werkt, krijg je geen startende VA die je visuals ontwerpt (no offence) en je krijgt ook geen funneladviezen van een tech expert. Onze leerexperts hebben een gecombineerde achtergrond in alle elementen van onderwijsontwerp, en daarnaast leveren we je een team van creatieven, tech experts, marketeers en meer om te zorgen dat jij het allerbeste krijgt op elk moment in jouw proces.

2 - Best practices

Wij zijn een van de weinige teams met een stevige basis in onderwijs en online leren voor volwassenen. We hebben niet zelf uitgevogeld hoe we resultaatgedreven onderwijsprogramma’s kunnen ontwikkelen: we hebben daarvoor gestudeerd en werkervaring opgedaan.

Van leerprincipes tot gamification, van onderwijspsychologie tot microlearning- we weten precies hoe we deze best practices kunnen vertalen naar de online business wereld om jou te helpen bij het bouwen van een programma waar je deelnemers van in de fik gaan.

3 - Ontwerp, functionaliteit en flow

We weten hoe belangrijk het is dat jouw programma representatief is voor je brand als groter geheel. Daarom geven we je de perfecte mix van beauty en brains als het gaat om te ontwikkeling van je programma.

De uitstraling en de user experience zijn allebei prioriteit voor ons. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat je content en resources prachtig en on brand zijn, we zorgen ook dat ze werken zoals ze moeten werken voor je deelnemer. Je hoeft daar geen compromis in te sluiten.

4 - Je Get Lots Certificaat

Je klanten mogen weten dat jij dit programma ontwikkeld hebt met hoge standaarden in gedachten, al voordat ze voor het eerst inloggen. Daarom is je programma aan het eind van onze Trademark samenwerkingen officieel Get Lots gecertificeerd.

Tijdens de offboarding ontvang je van ons een visual en een uitgeschreven versie van dit certificaat. Dit kan je delen op je sales page en in je marketing uitingen.

High Value Klantervaring.

Of we nou maanden samenwerken of een superefficiënte dag, elke Get Lots klant krijgt een volledige VIP behandeling. We zijn gek op ons werk en we werken net iets harder om te zorgen dat jij je gezien voelt op elk moment in deze reis.

Als klant bij Get Lots krijg je je eigen “squad” – een eigen selectie van experts uit ons team waarvan wij denken dat ze de beste match zijn voor jou om je droomprogramma tot leven te brengen. En een klein geheimpje: we delen soms ook nog cadeaus uit.

Leuk weetje

Wist je dat 35% van de ondernemers die zelf een online programma ontwikkelen daar 6 maanden of meer over doet?

Je hebt ons niet nodig om je te vertellen dat je tijd schaars is. Als CEO van je bedrijf weet je dat zelf ook wel.

Sterker nog, waarschijnlijk keek je naar dit weetje en had je gelijk al allemaal dingen bedacht die je in 6 maanden veel beter zou kunnen of willen doen – dingen die jouw tijd veel meer waard zijn dan het schrijven van een framework voor je programma of zorgen dat je slide deck helemaal klopt met je branding.

En ja, je hebt misschien wel een geweldig team achter je staan, maar hun ondersteuning is essentieel in het draaiend houden van je bedrijf. Nog meer dingen op hun bordje schuiven is niet wat je wilt.

En dat is precies waarom de reden dat je nu hier bij ons beland bent veel verder gaat dan alleen een tijdsbesparing.

are you in?

Manieren om met ons
samen te werken.

Do it Yourself

Courses & Cocktails Membership

Voor de missie-ondernemer die zelf aan de slag wil met een online cursus.

Misschien wil je beginnen aan je eerste online cursus, maar loop je vast in het proces. Misschien ben je al een tijdje bezig, maar krijg je alles niet goed op papier. Geen zorgen, we helpen je op weg met checklists, expert talks, live Q&A’s en meer.

Courses & Cocktails is verdeeld in de 5 fases van het ontwikkelproces. Je pakt precies mee wat jij op dat moment nodig hebt, zonder dat je overrompeld raakt door alle andere content. Zo krijg je jouw online cursus echt af.

Do it yourself

Plan to Phenomenal
Program

Voor de ondernemer die floreert in een groep en graag van anderen wil leren.

In 6 weken neem ik je bij de hand door het ontwikkelproces van je eerste online programma. In de academy, wekelijkse werksessies en Q&A’s bouwen we samen een ijzersterk framework voor een programma waar jij helemaal verliefd op bent.

Je vertrekt na 6 weken met een compleet actieplan voor je online programma: modules, lessen, actiestappen, resources – je weet precies wat je te doen staat.

Agency Service

Audit in a Day

Voor de ondernemer met een draaiend online programma die wil evalueren en optimaliseren.

In deze audit nemen wij een diepe duik in je online programma om te versterken wat werkt en te verbeteren waar het nog niet zo lekker gaat. En jij?

Jij bent ondertussen zelf je eigen dingen aan het doen en wij leveren aan het eind van de dag een glashelder actieplan bij je af om de actiestappen door te voeren.

Agency Service

VIP Experience

Jij bent de leider die de ladder van ondernemerschap beklommen heeft, die indrukwekkende resultaten heeft afgeleverd en die jaren besteed heeft aan zo goed worden in wat je doet als je nu bent.

Na onze samenwerking vertrek jij met een dieper begrip van jouw deelnemers, een verfijnd curriculum voor jouw online programma, en een gepersonaliseerde optimalisatie van dat online programma.

Je komt bij ons in bruisend Leeuwarden voor een op maat gemaakte 1- of 3-daagse course consulting ervaring voor jou (en je team).

Agency Service

Trademark Experience

Jij hebt de passie, de zone of genius, de ideeën. Wij hebben de rest.

Onze leerexperts bouwen van het fundament van je programma. Ze gebruiken hierbij bewezen leerprincipes voor volwassenen en best practices uit de wereld van online leren. We brengen je programma tot leven op een manier die het meeste impact maakt en het meeste oplevert.

Wil je zelf totaal in je zone of genius blijven? We got you, dan implementeren we dit fundament voor je.

Laten we kennismaken!

Denk je dat we je kunnen helpen? Of heb je een gave samenwerking die je wilt bespreken? Plan dan hier een call in, dan maken we kennis!