Onze missie

De kwaliteit van leren in online businesses drastisch verhogen

Wij zijn het middel tegen online meh-cursussen

Wij zijn het middel tegen online meh-cursussen

De horrorverhalen over online cursussen zijn overal. Je hebt er zelf misschien ook wel een te vertellen: dat programma waar je in besloot te investeren om dat je oprecht geloofde dat het je een grote transformatie zou brengen, maar waar je teleurgesteld vertrok door de oppervlakkige content en het totale gebrek aan support in het toepassen van de informatie.

Als je beseft dat het afrondingspercentage van online cursussen rond de 10% blijft hangen, dan is het niet gek dat missie-ondernemers zoals jij een intens verlangen voelen (en daarmee ook een enorme druk) om het anders te doen.

Het feit dat je dit nu leest, vertelt ons dat jij totaal niet geinteresseerd bent in een ‘gemiddelde’. Good for you, je bent in goed gezelschap want bij Get Lots doen we niet aan gemiddeld.

Als je iets geweldigs wilt ontwikkelen… dan ben je precies op de goede plek.

  • Je wilt je klanten met jouw online programma begeleiden naar echte transformatie, zonder dat ze nog moeten Googlen (of jouw mailbox vol laten lopen) om hun vragen beantwoord te krijgen
  • Je wilt een online programma dat jouw expertstatus bevestigt en versterkt, en dat dezelfde kwaliteit levert als iemand krijgt als ze 1:1 met je samen zouden werken op een Instagrammable locatie
  • Je wilt jouw programma met volledig zelfvertrouwen verkopen, omdat je weet dat het je grootste, dapperste beloftes waarmaakt
  • En je wilt iemand die je volledig vertrouwt om je te helpen met dit alles, iemand waarvan je weet dat die de toewijding en de expertise heeft om jouw visie tot leven te brengen (en tegelijk je blinde vlekken te checken)

We willen niet te direct zijn (oke wel), maar die iemand zijn wij.

hier iets korts

Wij zijn jouw favoriete online programma agency,
en dat zeggen we niet zomaar.

We staan bekend om onze skills in samenwerken met onze klanten, we hebben een diep begrip en respect voor hun visie en we vertalen de expertise van onze klanten in transformerende, rendabele online programma’s – en dat terwijl we ze ook nog zeker honderd uur van hun waardevolle tijd besparen

Weet je die ene superstomme taak in het ontwikkelproces van je online programma?

Die taak die de hele tijd achter in je hoofd zeurt, die er zelfs voor zorgt dat je niet eens begint? De taak waarvan je zeker wist dat je die nooit kon uitbesteden, omdat jij het toch echt zelf moet doen?

Die doen we ook.

Misschien is het …

  • Vragen opstellen voor je marktonderzoek
  • Je unieke framework in een outline verwerken
  • Bedenken welke materialen je kan toevoegen
  • Zorgen dat je programma toegankelijk en inclusief is
  • De prijs van je programma bepalen
  • Het bouwen van en uploaden naar je leerplatform

We doen het allemaal. Echt waar.

We zijn bloedserieus als we zeggen dat we je door elke stap van het proces heen loodsen, om zo samen jouw impactvolle droomprogramma neer te zetten.

Lotte Brouwer

Founder story

Mijn verhaal is niet zo’n verhaal van een online coach die een online cursus maakte (binnen 7 dagen), lanceerde en daar even heel succesvol mee was dus besloot om anderen te leren ‘hoe het moet’. Ik bouw al meer dan twaalf jaar leerlijnen, onderwijsprogramma’s en lessen. It’s my thing.

Toen ik besloot te gaan ondernemen, was het ontwerpen en ontwikkelen van ijzersterke online programma’s niet mijn eerste insteek. Ik was helemaal nieuw in de wereld van (online) ondernemen, dus ik deed wat iedereen nu zou doen: ik schafte een online cursus aan en dacht dat ik daar zou leren wat nodig was om mijn bedrijf van de grond te krijgen.

Een business coach lokte me de cursus in met de belofte dat ik daar zou leren hoe ik als autoriteit in mijn vakgebied gezien kon worden. Zodra ik voor het eerst ingelogd had, verdwaalde ik in de content, het was me niet duidelijk wat ik nou eigenlijk moest doen maar wat wel duidelijk was, was dat de beloftes niet waargemaakt gingen worden.

Het was oprecht een van de slechtste online cursussen die ik ooit heb gezien en geloof mij, er zijn er inmiddels een heleboel de revue gepasseerd..

Misschien heb je zelf al eens zo’n ervaring gehad, of heb je van anderen gehoord over dit soort wanstaltige toestanden. Ik kan me voorstellen dat dat gevoel van totale teleurstelling jouw motivatie is om een ijzersterk online programma (of cursus, of onboarding) te ontwerpen. Een programma dat de belofte waarmaakt. 

Ik besloot precies op dat moment dat ik ervoor zou zorgen dat niemand zich ooit zo zou voelen in een van mijn programma’s en ik besloot dat er een plek buiten het onderwijs was voor mijn expertise. En dus nam ik een grote slok wijn, ik deed mijn ogen dicht en sprak af dat niemand ooit nog zo teleurgesteld hoefde te zijn na het investeren in een online programma. 

Get Lots begon met alleen mij, keihard aan het werk om met mond-tot-mond reclame meer en meer bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en upgraden van hun online programma’s. De vraag groeide, en ik zag dat er nog veel meer werk te doen was dan ik eigenlijk dacht. Dus werd Get Lots een All Inclusive agency!

Als mede-ondernemer snap ik het: ik zie hoe goed je bent in je werk. 

Maar ik weet ook dat je, als je in je zone of genius aan het werk bent, helemaal geen zin hebt om nog meer aan je workload toe te voegen waardoor je misschien wel alles kapot maakt. 

Je hebt gewoon geen extra tijd of extra energie meer over om een online programma te maken waar je trots op bent.

 

Het programma dat jouw brand verdient

Ik zie ook hoe belangrijk je brand voor je is en hoe zorgvuldig je het hebt opgebouwd. Ik snap dat je je niet voor kan stellen dat je zoiets groots als je online programma uit handen gaat geven aan zomaar iemand. Heel eerlijk, ik vertrouw ook niet zomaar iedereen met mijn ambities en dromen.

Je wilt dingen met intentie doen. Goed doen. Jij en ik zijn daarin best wel hetzelfde.

Ik wil niet dat mijn team je helpt bij het maken van een online programma. Ik wil je helpen bij het creëren van HET trademark programma dat jouw brand verdient. Een programma dat transformaties realiseert, dat impact maakt, dat voelt als een verlengstuk van jouw genius, en dat je veel geld oplevert.

verschillende perspectieven

Vol trots, vol vrouwen.

Als je het beste van het beste zoekt en vindt, komt diversiteit vanzelf. Ons team neemt een enorm palet aan expertises mee, en is afkomstig uit allerlei achtergronden. Jonger en wat ouder, religieus, spiritueel en atheist: we zijn er trots op dat we verschillende perspectieven mee kunnen nemen naar jouw online programma. Als jij de wereld wilt veranderen met je online programma, mag je eerst de wereld naar jouw online programma brengen.

Meet the Squad

Lotte Brouwer

Operations & Leerexpert

Lydia Nijhof

projectmanagement

Renate van Klinken

Leerexpert

Anouk Jager

Brand Designer

Suzanne van Beek

Brand Designer

Rosa Suikers

Copywriter

Leonore Birkenholz

Copywriter

Roxanne Andressen

Tech Expert

Elisha Laisina

Tech Expert

Jeunesse Daflaar

Prijs Strateeg

Daphne Bargeman

MarketingStrateeg

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Of je elk onderdeel van je online programma helemaal uit handen wilt geven, van marktonderzoek tot branding en aflevermethodes, of dat je expertinzichten nodig hebt om te zien welke upgrades je jouw programma zelf kunt geven, we hebben het allemaal in huis.