Trademark Experience

Wist je dat 35% van de makers van online programma’s 6 maanden of meer kostte om hun programma te ontwikkelen?

Kijk, je hebt ons niet nodig om je te vertellen dat jouw tijd waardevol is. Als CEO en founder van je bedrijf weet je dat allang.

We kunnen ons voorstellen dat je naar deze statistiek keek en gelijk al honderd dingen had bedacht die je liever in die 6 maanden zou doen – dingen die je tijd veel meer waard zijn dan het maken van een outline voor je lessen en het ontwerpen van slides voor in je video’s.

Making impact.

Je hebt waarschijnlijk een geweldig team voor, achter en naast je staan. Hun support is essentieel in het draaiend houden van je bedrijf. Het voelt daarom ook niet goed voor je om nog meer op hun bordje te dumpen.

De reden dat je hier bent beland, op ons kleine stukje internet, is niet alleen tijd. Het gaat veel verder dan dat. Je weet dat jij je deelnemers een transformatie kunt bieden. Een transformatie die ze nergens anders en van niemand anders kunnen krijgen

Vanaf €4997,- (exclusief btw)

Trademark Experience

Dit hybride traject een unieke combinatie tussen Done For You en Done With You. Het is perfect voor jou als je een gloednieuw Trademark Programma wilt ontwikkelen, of als je een bestaand programma een upgrade wilt geven.

Je hebt de passie, de zone of genius, de ideeën… Je weet dat je programma er gaat komen. Je mist alleen een dosis expertise in leren en een knappe stok achter de deur om te zorgen dat je je programma afmaakt.

De Trademark Experience is onze nieuwste Done With You ervaring voor de ondernemer die onze expertise in wil schakelen voor optimale resultaten voor de deelnemer, inclusief een stevige stok achter de deur to get shit done.

De Get Lots leerexperts helpen je bij het bouwen van het fundament van je programma. Ze gebruiken hierbij bewezen leerprincipes voor volwassenen en best practices uit de wereld van online leren. Samen met jou brengen we je programma tot leven op een manier die het meeste impact maakt en het meeste oplevert.

Dit is wat je krijgt.

1 - Marktonderzoek

Strategieën en op maat gemaakte templates waarmee je je eigen marktonderzoek kan gaan doen, plus een rapport met de analyse van de data die je hieruit haalt

2 - Framework outline (nieuwe programma’s)

Course consult en ontwikkeling van het hele ontwerp van het programma, inclusief: structuur, leerprincipes, frameworks voor het programma, lesprogramma, afleveren van het programma en prijsstrategie.

3 - Programma audit (bestaande programma’s)

Review en audit van een bestaand programma, inclusief onderwijskundige aanbevelingen voor optimalisatie en een vernieuwde outline.

4 - Branding

Maatwerk brand identiteit voor het programma, inclusief logo, kleurenpalet en slide templates voor presentaties waar nodig.

5 - Consulting

Ondersteuning van het team van leerexperts en het Tech Team om je te helpen bij het ontwikkelen van je programma. In de 12 weken dat we samen door deze ervaring heengaan, gaan we aan de slag met een gedetailleerde tijdlijn waarmee jij direct aan de slag kan met wat wij voor je hebben opgezet. Zo kan jij prima zelf je programma afmaken.

Daarnaast kan je ons hele team inzetten, bijvoorbeeld voor support calls als je zelf aan de slag bent en voor content feedback. Zo weet je zeker dat jij je ultiem zelfverzekerd voelt over je programma, en dat je je programma af krijgt in de 12 weken dat we samenwerken.

6 - White Glove Service

Je wilt meer dan dat ongelofelijke, innovatieve programma. Je wilt je online programma laten shinen zoals het verdient. Je wilt je investering maximaliseren door alles buiten je zone of genius uit te besteden:

 • Je gepersonaliseerde gamification strategie
 • Je scripts en slide decks voor je video’s 
 • Ondertiteling voor al je video’s
 • Aanvullende design elementen
 • Social media promotiemateriaal: caroussel post en een Instagram Stories serie 
 • Bouwen en organiseren van je content in je leerplatform
 • Je aanbod- en prijsstrategie
 • Design en tekst voor de sales page van je nieuwe programma 
 • Onboarding en offboarding  
 • Consulting, updates of toevoegingen voor je programma tot een kalenderjaar nadat we het programma hebben gemaakt. Gelimiteerd tot twee upgrades in 12 aansluitende maanden
 • Twee aanvullende digitale producten; hergebruik van content in bijvoorbeeld weggevers, bundels of mini-cursussen

  Investering.

  Vanaf €4997,- (inclusief btw)

  Praktische zaken:

  • 6x 1:1 consults (60-90 minuten) met een leerexpert
  • Je ontvangt een volledig framework van je nieuwe of vernieuwde programma (inclusief modules, lessen, content, activiteiten, evaluatiestrategie en bruikbare tools)
  • Feedback op de content die je hebt opgestuurd
  • 30 dagen Whatsapp support na onze laatste sessie (natuurlijk ook tijdens onze samenwerking)
  • 60 minuten finetune sessie na de eerste ronde van je programma om aanpassingen te doen gebaseerd op de data die je verzameld hebt