VIP Experience

Real life onderdompeling – 1:1 consulting ervaring

Herdefinieer de norm – Verander het verhaal. In een wereld die wanhopig roept om authenticiteit.

jij bent de leider

Diepe duik in de online
leerstrategie van jouw business

Jij bent de leider die de ladder van ondernemerschap beklommen heeft, die indrukwekkende resultaten heeft afgeleverd en die jaren besteed heeft aan zo goed worden in wat je doet als je nu bent.

Je zit nu middenin het runnen van je bedrijf, wat betekent dat je misschien niet altijd meer ziet wat er mogelijk is voor je online programma’s en voor jou. Ik wel, ik zie het.

Je krijgt geen vage aanwijzingen (ik verspil je tijd, energie of investering niet) maar ik geef je strategie en actiestappen om de volgende stappen te zetten in het overdragen van jouw kennis binnen jouw bedrijf. Ik nodig je uit om jouw stem te gebruiken om jouw online programma(’s) op een unieke, onderscheidende manier in de markt te zetten.

Je komt bij mij in bruisend Leeuwarden voor een 1- of 3-daagse course consulting ervaring voor jou en je team.

Zie het als een workation voor jou en je team – dat werkt altijd beter als je niet op je eigen kantoor zit, met een whiteboard voor je grote ideeën en goede koffie om gefocust te blijven op het levend maken van jouw visie.

In een wereld die grotendeels online draait nu, zal je zien dat jouw beste ideeën komen als je achter je scherm vandaan stapt, als je volledig ondersteund wordt in een inspirerende omgeving, en als je samenwerkt met iemand die jouw beelden samen kan voegen in een ijzersterke strategie.

In person – off site.

Laten we samenwerken, in het echt, en doelbewust de groei van jouw online programma plannen.

Deze ervaring wordt volledig aangepast op jou, want ik weet dat jouw level van leiderschap vermoeiend kan zijn. Je verdient het om verzorgd te worden op de manier waarop jij voor jouw publiek zorgt.

Na onze samenwerking vertrek jij met een dieper begrip van jouw studenten, een verfijnd curriculum voor jouw online programma, en een gepersonaliseerde optimalisatie van dat online programma.

Dit is een leerstrategie die je lang na onze tijd samen nog gaat dienen, en die meegroeit terwijl jouw merk doorgroeit. Je krijgt een structuur die duurzaam is en die niet wegvalt als de tech verandert, en een programma dat belangrijke gesprekken start, menselijke verbinding aanmoedigt en die jouw publiek transformeert tot cheerleaders voor jouw programma.

Jij bent one of a kind

In real life onderdompeling

We zien elkaar in Leeuwarden voor een een-, drie- of vijfdaagse unieke ervaring die gefocust is op een diepe leerstrategie voor jouw bedrijf, en die jou als leider een gezonde dosis persoonlijke aandacht en zorg biedt.

Denk: een op maat gemaakte ervaring en planning, gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. Het is je toestemming om die hoognodige tijd te nemen om jezelf te eren als eigenaar van jouw business, waarbij je ononderbroken en onverdeelde aandacht krijgt voor de grote missie die jij hebt met je online programma.

Integreer een diep begrip van de leerbehoeften van jouw publiek, verfijn je processen, en lever een betoverende ervaring af voor jouw deelnemer

Met leiders zoals jij aan het roer van impactvolle bedrijven, ga jij de cultuur in ondernemersland vormen. Jij beantwoordt die roep naar passende, klantgecentreerde bedrijven. Als jouw volledige hulp squad creëren we structuren die je helpen je programma te optimaliseren, we begeleiden je naar een programma dat uniek en onderscheidend is, zodat jij de normen kan herdefiniëren en verhalen kunt herschrijven.

Dit is wat je krijgt.

1 - Course audit (t.w.v. €997)

Je krijgt glasheldere, specifieke feedback op wat je al hebt staan in je online programma, met direct toepasbare actiestappen om op te vullen wat jij (nog) niet gezien had. Met dit op zak kunnen we direct aan de slag als je arriveert voor je IRL onderdompeling!

2 - Consulting

Je krijgt ononderbroken en onverdeelde aandacht voor jouw online programma; gefocust en intentioneel, we bouwen ruimte in voor je AHA-momenten.

1 dag = 6 uur consulting (t.w.v. €2400)

3 dagen = 15 uur consulting (t.w.v. €6000)

3 - Maaltijden en snacks

Bewaar alle ruimte in je hoofd voor het lange termijnwerk aan jouw business en online programma. Je hoeft alleen maar te komen, dan zorgen wij voor alle andere dingen. Deze onderdompeling bevat reserveringen gebaseerd op jouw voorkeuren (dieetwensen en intoleranties), zodat jij alleen aanwezig hoeft te zijn.

4 - Intentionele pauzes

We laten je zien wat er zo mooi is aan Leeuwarden, gebaseerd op hoe jij je tijd graag doorbrengt. Neem een momentje voor jezelf in de gym, of laat ons je meenemen naar een bijzondere, inspirerende plek. 

5 - Speciale verrassing

We boeken een speciale ervaring voor je, zodat jij net zo verzorgd wordt als jij ook je publiek verzorgt. Laat ons jou als leider in het zonnetje zetten, in je business en als mens. 

6 - Review van materialen + 1 maand co-creatie via Slack (t.w.v. €997)

De maand na onze tijd samen heb je iemand extra in je business die teksten voor je edit, een review van je sales page doet, die excel template voor je maakt en die je langs de valkuilen loodst. Zie het als een co-founder, maar dan blijf jij gewoon voor 100% eigenaar!

7 - 75-minute follow up (t.w.v €500)

Je hebt de tijd om alles te verwerken en door te voeren na onze dag samen, en je krijgt nog steeds ondersteuning. 

Praktische zaken.

Jouw team 

  • Je mag natuurlijk teamleden meenemen naar je IRL onderdompeling. Hieraan kunnen extra kosten verbonden zijn
  • Je mag zoveel teamleden als je wilt aan laten sluiten in ons Slack kanaal, zodat iedereen kan profiteren van onze hulp
  • Je mag zoveel teamleden als je wilt aan laten sluiten bij de follow up call

Tijdlijn

  • De plekken voor de onderdompeling zijn op first-come, first-serve basis
  • Je moet je plek minstens 60 dagen voor de onderdompeling vastleggen door de aanbetaling te doen

Je wordt de pionier die de nieuwe standaard neerzet in jouw niche, en je bouwt een community van ambassadeurs voor jouw programma die jouw tijdloze missie uitdragen

kind words

Testimonials.

Dit is perfect
voor je als…

Je praktisch en hands-on zijn niet op wilt geven in jouw zoektocht naar mogelijkheden. Je waardeert de spirituele, intuitieve kant van je business, maar je wilt ook structuur en awesome Excel bestanden om je op aarde te houden. Je wilt strategieen die speciaal voor jou en je bedrijf gemaakt zijn. Je klanten zijn je uitgangspunt voor alles wat je maakt, en je wilt meer zonder dat je de verbinding met je publiek kwijtraakt.

Dit is not so great
voor je als…

Je de nieuwste trend in je bedrijf wilt doorvoeren, in plaats van bouwen aan een duurzaam en tijdloos bedrijf. Je bent snel overrompeld en je gaat in de weerstand bij structuur. Je wilt liever dat dingen makkelijk zijn dan bewust en intentioneel. Je wilt niet kritisch nadenken over wat goed voor je werkt of hoe je het beste actie kunt ondernemen op een manier die in lijn is met je visie om je doelen te bereiken. Je eerste prioriteit is zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld verdienen.

Hoi, ik ben Lotte!

De eigenaar van Get Lots en jouw eigen course consultant.

Ik hou van thee, ik geloof dat structuur de basis is voor creatief denken en ik vind dat online programma’s een kunstvorm zijn.

Mijn rol is om net zoveel om jouw deelnemers en je content te geven als jij, zodat jij het verschil maakt op de manier die uniek is voor jou. Ik doe dat door leerprincipes, instructional design en design thinking in te zetten voor het ontwerp van jouw online programma.

Van marktonderzoek voor een diepgaand begrip voor je ideale deelnemer tot tech tools, van curriculumopbouw tot evaluatie op verschillende niveaus – ik help ondernemers de nieuwe standaard in hun niche bepalen en verhalen te herschrijven, in een wereld die keihard schreeuwt om authenticiteit.

Ik wil heel graag met je samenwerken om een perspectief toe te voegen dat voelt alsof het van binnenuit je bedrijf komt, om structuur en strategie aan jouw online programma toe te voegen. Zo kan jij er voor je klanten zijn als de leider die je bent, een nieuwe standaard neerzetten en jouw zone of genius op een betekenisvolle manier overdragen aan meer mensen.

are you in?

Dit is hoe het werkt.

stap 1

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Wij kijken het na om zeker te weten dat we een goede match zijn. Als dat zo is, nemen we contact met je op om een call te plannen.

stap 2

Onderdompeling

We stellen een gepersonaliseerd IRL onderdompelingspakket voor je samen, inclusief strategie en support, speciaal gemaakt voor jou (en voor jou alleen) en jouw visie.

stap 3

Onboarding

Ons team stuurt je onboarding materialen en neemt je mee door de onboarding workflow richting jouw onderdompeling. 

We’re
a team

We verwelkomen je in een nieuw soort community

Een community waarin je omringd bent door mensen die dapper nieuwe, andere dingen doen, en die je ideeen zullen supporten zonder ze te stelen. Een community die niet gebaseerd is op omzet, maar gericht op de verbinding tussen jou en de mensen waar JIJ mee samen kan werken zodat JOUW BUSINESS de vruchten plukt. Een community die jou op de eerste plaats zet en die openstaat voor iedereen – ongeacht hun status-. Een community die jou en je unieke zone of genius op de eerste plaats zet. Een community die gebouwd is op relaties, en waarin jij je gezien en gehoord voelt.

kind words

Testimonials.

Investering.

1 dag €4997,- / 3 dagen €10.000,-

VIP Experience van 1 dag – €4997,-

  • 1 dag is perfect als jij de enige in je bedrijf bent. Als je klaar bent om in actie te komen en bovenop de actiestappen wilt blijven zitten. Dit is een geweldige optie als je 4 of minder items wilt uitwerken in onze tijd samen.

VIP Experience van 3 dag – €10.000,-

  • 3 dagen zijn top als je een team van 2-3 mensen hebt, meer tijd en ruimte wilt om dingen door te spreken en dieper te gaan op wat het moment brengt, of als je meerdere punten hebt waarop je wilt samenwerken

Bij beide VIP Experiences vindt vooraf een aanbetaling van €2000,- plaats.